Snøbrøyting på Beitostølen og Øystre Slidre

Tlf. 941 60 690 (brøytevakt)  | broyting@beitomaskin.no


Beitostølen Maskin og Transport AS har 35 års erfaring med brøyting, og er den største aktøren som tilbyr brøyting i den nordre delen av Øystre Slidre – da primært på Beitostølen.

Hytteeiere er vår største kundegruppe, med nærmere 1000 hyttekunder årlig. I tillegg brøyter vi veger, gangfelt, parkeringsplasser o.l. for både innbyggere, bedrifter og kommunen.

Du som kunde betaler en fast pris for et valgfritt antall brøytinger. Utover dette betaler du pr tur – forutsigbart og enkelt

Vi styrer brøytingen gjennom en egen nettside hvor hytteeierne må melde sin ankomst senest 24 timer før.

Denne ordningen er kommet i stand for å spare miljøet, maskiner, utstyr og mannskap. Dette vil bli mer rettferdig både for hytteeiere og entreprenør i forhold til betaling av brøytingen.

Registrer deg

Få hjelp via epost
Få hjelp via telefon
Logg inn på Hyttetjenester her
Fastpris for fellesvei

Gjennom appen fakturer vi den enkelte hytteeier en fast sum for vedlikehold og snørydding av fellesvei i hyttefeltet gjennom hele vinteren.

Fastpris for hytta

Gjennom appen får du som hytteeier mulighet til å velge hvor mange brøytinger du vil kjøpe. Når disse er brukt opp, får du tilbud om å kjøpe enkeltturer eller nye pakker.

Brøytestikk

For å kunne yte god brøyting er vi avhengig av god stikking. Vi setter opp og tar ned brøytestikk i for- og etterkant av sesongen for å forhindre brøyteskader.

Tjenester

Samtlige tjenester bestilles og betales i appen med mindre annet er avtalt. Betalingen håndteres av Nets og du kan velge mellom kortbetaling, Vipps eller faktura.

Pristillegg for ankomst meldt for sent
  • Turer som er meldt under 24 timer før ankomst belastes kr 500.
  • Turer som er meldt under 12 timer før ankomst belastes kr 800.
  • Turer som er meldt under 2 timer før ankomst belastes kr 1200.
  • Øyeblikkelig uttrykning; turer som er meldt ved ankomst: kr 2000.
Snørydding utover dette etter avtale og egne satser
Hvordan priser vi?

Den forskuddsbetalte fastprisen inkluderer brøyting av fellesvei gjennom hele vinteren, og du som hytteeier får et klippekort med brøytinger av din hyttes gårdsplass. Hvor mange brøytinger du ønsker velger du selv når du aktiverer årets abonnement i appen.

Prisen er ikke dyrere enn før – den beregnes fortsatt basert på hvor hyttefeltet befinner seg, hvor utsatt området er for vind, hvor mange hytter feltet har, hvor vanskelig det er å komme fram, osv.

Brøyteprosessen

Hvorfor Hyttetjenester og appstyrt brøyting?

Tidligere brøytet vi ved alle hytter hver gang det snødde 5-6 cm, uavhengig av om folk var der eller ikke. Dette er en svært kostbar jobb hvor mye unødvendige ressurser går med. Av hensyn til både kostnad, tid og miljøet brøyter vi derfor nå kun når det faktisk er nødvendig – det vil si når du er på hytta eller har meldt ankomst – eller de gangene det har snødd så mye at vi er nødt til å brøyte for at det ikke skal «gro helt igjen». Når dette skjer vil det automatisk trekkes en brøytetur fra klippekortet ditt.

Beitostølen Maskin og Transport AS, logo
Beitostølen Maskin og Transport AS, logo